Forma kroppen enligt din smak

januari 11th, 2019

Vi har alla en grundstomme som vi inte kan styra över. En del har den klassiska timglasfiguren medan andra har rakare och mer androgyna kroppar. Det går inte att omforma kroppen på den nivån men med rätt trick kan du lura ögat och skulptera din kropp till den form du gillar. 

Smarta klädval

För den som vill ha en timglasfigur men är född rak behöver du skapa en liten illusion. Du kan trolla fram en midja genom att dra fokus till den. Midjeskärp och figursydda plagg får din raka kropp att framstå som en timglasfigur. Samma trolleri går att göra med de flesta kroppsformer för att framhäva det du är stolt över och dölja det du är mindre nöjd med. Titta i din garderob och fundera på om du verkligen har kläder som passar formen du eftersträvar?

Body contouring

Det här handlar om att definiera och skulptera kroppen kirurgisk. Det är ett samlingsnamn för olika ingrepp och vanligt för dem som har gått ned väldigt mycket i vikt eller blivit äldre. Med tiden förlorar kroppen sin elasticitet och huden börjar hänga och vecka sig. Med body contouring kan du lyfta rumpan, ta bort gäddhänget på undersidan av armarna eller ta bort överskottshud på magen från övervikt eller graviditet.