Hitta de recept som passar just dig

februari 7th, 2022

Nu när hösten gör sitt intåg så vill du säkert kura ihop dig och äta mustiga grytor, dricka kaffe och äta choklad framför brasan! Vi håller med! Men innan du svänger ihop din vanliga ”go-to” gryta eller kaffe, tänk ett varv till på våra tips.

Grönt är skönt

Det har vi hört många gånger – kanske för många? Men det är något som du nästan kan smyga ner i maten utan att behöva göra avkall på det goda. Så vad är detta? Om du använder ekologiska grönsaker och kryddor i mat och dryck så blir det både godare och nyttigare på köpet. Vem vet – du kanske till blir spänstigare på köpet?

Alltid gott – AlltGott

Tänk dig en rykande god kopp kaffe toppad med mjölk och kanel, och en fruktbit och en bit choklad till – kan det bli bättre? Ja det kan det faktiskt! När du ska välja råvaror är det bra att verkligen välja med kvalitetstänk. AlltGott är ett bra ställe med både recept och det som behövs för att åstadkomma något gott.

Ekologiskt – bra för både kvalitet och miljö

Ekologiska varor är bra för miljön och en hållbar utveckling, dessutom bidrar det till högre kvalitet på råvarorna. Så det är en bra idé att kolla så produkterna även förvarats på ett bra sätt, till exempel med att bli Smak- certifierade. Med det sagt så är det bara att börja smaka!