Vad är det som oroar dig?

december 26th, 2017

Du har gjort allt enligt konstens alla regler, du har gått ner i vikt och förändrat din livsstil. Detta till trots så är det inte riktigt som det ska. Vad är det som oroar dig? Ibland blir det inte riktigt som vi tänkt oss. Vi provar en massa olika saker som i slutändan kanske inte hjälper till med det som är det egentliga problemet.

Ofta skapar vi oss en bild hur livet ska bete sig och den kanske inte alltid överensstämmer med verkligheten. Vi alla är olika och har olika upplevelser i bagaget, vissa klarar sig bättre än andra. Om du är en av de som känner att du behöver hjälp på något sätt. Om du har ett behov att samtala med någon så kontakta Nyinsikt som drivs av terapeut Charles Sandström, med flera års erfarenhet av samtalsterapi så kan han hjälpa dig att komma vidare. Han kan även hjälpa till vid parterapi om så skulle behövas.

Livet beter sig olika för alla oss männiksor och vi kan påverka våra liv mer än vi tror. Det gäller att hitta det som behövs för att vi ska göra någon form av förändring. Vi kan lyckas med viktnedgång och vi kan skapa ett yttre som ser till ytan riktigt bra ut. Svårigheten är insidan och kunna känna en tillfredsställelse med oss psykiskt, det kan vara svårt att ta på och man får inga synliga resultat mer än att man kan se gladare ut.